100% onafhankelijk

persoonlijk & op maat

erkend & gecertificeerd adviseur

Je verzekerd voelen dat het weer goed komt.

Natuurlijk wil je beschermen wat je hebt opgebouwd. Of dat nou je eigen huis is of je mooie bedrijf. Dat je wat risico’s loopt in het leven, is heel normaal. Maar gelukkig kun je die heel goed afdekken, zodat je rustig woont, rondrijdt, op vakantie gaat of lekker verder onderneemt.

Bij Financieel Werk kijken we altijd naar het ‘hele plaatje’. Verzekeringen op maat. Wat past er bij jouw leefsituatie? Kunnen we verzekeringen bundelen of overlappingen tussen verzekeringen uitsluiten? En als er iets gebeurt, handelen wij de schadeclaims voor je af.

Onafhankelijk advies en verzekeringen op maat

Waar moet ik aan denken qua verzekeringen?

We verzekeren ons meestal voor dingen waarbij we risico lopen en waar we zelf geen controle op hebben. Als we op reis gaan, als we auto rijden of als we bijvoorbeeld per ongeluk iets beschadigen van een ander. En dan zijn er ook nog verzekeringen voor als we zelf beslissen risico te lopen. Denk bijvoorbeeld aan een inboedel- en opstalverzekering of overlijdensrisico- en woonlastenverzekering als we een huis kopen.

Waar je jezelf – en bijvoorbeeld je gezin – voor verzekerd, is altijd afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Hoe ziet persoonlijk advies er bij Financieel Werk uit?

We beginnen altijd eerst met kennismaken. Met jou persoonlijk, maar vooral ook met jouw persoonlijke leefsituatie. We bespreken hoe het er nu voorstaat en hoe je de toekomst ziet. Dat je risico’s loopt in het leven is normaal. Naast de zaken waar je je verplicht voor dient te verzekeren, bekijken we daarom samen welke risico’s je wilt en kunt dragen en welke risico’s je juist wilt verzekeren. En dan begint het natuurlijk pas echt.

  • We bekijken je huidige verzekeringspakket en onderzoeken waar dat anders moet – denk aan onder- of oververzekerd zijn – of bijvoorbeeld goedkoper kan
  • Zijn er overlappingen in verschillende polissen, waardoor we kunnen besparen?
  • Of is het bundelen van polissen bij één verzekeraar voordeliger?

Vervolgens rolt daar een passend advies uit – vaak met verschillende opties – dat we aan je voorleggen en volledig met je doornemen. Ben je blij met onze voorstellen? Dan sluiten we de verzekeringen voor je af en zorgen wij voor al het papierwerk dat er bij komt kijken.

En wat doen jullie als ik schade hebt?

Hier onderscheiden we ons van de online aanbieders en blinken we uit. Want je sluit die verzekeringen niet voor niets af, het wordt juist belangrijk als er iets mis gaat. Juist dan staan we altijd voor je klaar.

  • We ontzorgen je volledig bij het indienen van je schadeclaims
  • We ondersteunen je bij eventuele noodoplossingen in de tussentijd
  • We handelen de schadeclaim voor je af met de verzekeraar

Zo ben je niet alleen verzekerd voor de risico’s, maar eveneens van goede nazorg.

Een pakket verzekeringen dat met je meegroeit

Verandert er iets in je zakelijke of privé situatie? Dan bekijken we je verzekeringspakket opnieuw en passen we het aan waar nodig.

Als onafhankelijk verzekeringsadviseur blijven we op de hoogte van alle marktontwikkelingen en geven we proactief advies als er wet- of regelgeving verandert. Zo blijven jij én wij altijd up-to-date!

Dorrit & Jan hebben mij zeer professioneel, warm en adequaat geholpen

Het verzekeren van een ‘art gallery’ vergt naast de normale zakelijke verzekeringen natuurlijk wat extra bescherming doordat het risico en de waarde bij kunstobjecten extra hoog ligt. Denk bijvoorbeeld aan schade of diefstal. Samen met Petr hebben we alle risico’s zorgvuldig in kaart gebracht en daarbij een passend verzekeringspakket voor samengesteld.

Eigen bedrijf? Voorkom onverwachte tegenslagen en doe een zakelijke verzekeringsscan 

Ondernemers hebben niet alleen veel verantwoordelijkheden, ze lopen vaak ook veel risico. Daarom is het altijd verstandig om te checken of je jouw beroepsaansprakelijkheid goed geregeld hebt. Maar ook je voorraad of je bedrijfsmiddelen zijn waardevol en hebben vaak bescherming nodig.

Groeit je bedrijf en komt er bijvoorbeeld personeel bij? Dan gaan zaken als pensioen, verzuim en arbeidsongeschikheid een grotere rol spelen. Allemaal risico’s die de kwetsbaarheid van jou en je bedrijf kunnen beïnvloeden.

Gelukkig hebben wij als onafhankelijk zakelijk verzekeringsadviseur onze sporen wel verdiend en helpen we je professioneel en gedegen met het in kaart brengen en afdekken van jouw bedrijfsrisico’s. Zodat je dáár in ieder geval niet van wakker hoeft te liggen.

Wat onze cliënten van ons vinden