Voorjaar voor je verzekeringen

Heb je al lentekriebels? Hoog tijd om je huis of tuin, maar zeker ook je verzekeringsmap eens een opfrisbeurt te geven. Velen zijn het overzicht volledig kwijt. Dubbel verzekerd? Onderverzekerd? Geen pakketkorting? Haal de bezem door je verzekeringsmap. Hoe?

apr 14, 2020

Veel mensen hebben hun financiële bescheiden goed ‘opgeborgen’ in verschillende mappen. Nieuwe stukken worden ongelezen toegevoegd. Maar let op: jaarlijks veranderen de regels, voorwaarden en toepassingen van verzekeringen. Zie maar eens je weg te vinden in dit doolhof. Het zijn misschien niet de meest interessante, maar wel erg belangrijke papieren als het erop aankomt.

Onderverzekerd

Ieder zijn vak. Als je dat wenst nemen we samen jouw verzekeringen en hypotheek onder de loep. Vallen sommige dekkingen niet onder meerdere verzekeringen? Misschien ben je wel over- of onderverzekerd? Niet zelden lopen verschillende verzekeringsproducten ook naast elkaar.

Prijs-kwaliteitverhouding

Nieuwe producten? Verbeterde polissen en dekkingen? Wij kennen de verzekeringsmarkt als geen ander. Je verzekeringen blijven aansluiten, mits je ons tijdig informeert over veranderingen in je (gezins)situatie. Door onze kennis en ervaring hebben je verzekeringen bovendien altijd de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Eén telefoontje

Krijg je te maken met schade dan hebben we aan een half woord al voldoende. Eén telefoontje naar ons kantoor en je weet of de schade is gedekt. Bovendien zetten wij direct de afhandeling van de schade in gang.

Korting

Weet je dat je een aantrekkelijke korting op de premie krijgt als je meerdere verzekeringen onderbrengt in één verzekeringspakket? Bovendien heb je een goed overzicht over al je verzekeringen.

Meer weten

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Zoals je weet: Eén telefoontje is voldoende

Ons laatste nieuws

Belasting in box 3 in 2024
Belasting in box 3 in 2024

De belasting die je moet betalen over je vermogen in box 3 wordt vanaf 2023 op een andere manier berekend. Dat kan gevolgen hebben voor de voorlopige aanslag van 2024. We zitten namelijk in de overbruggingsjaren naar het nieuwe box-3-stelsel dat vanaf 2027 in moet gaan.

Lees meer
De videodeurbel en privacy; hoe zit dat?
De videodeurbel en privacy; hoe zit dat?

Een videodeurbel kan ontzettend handig zijn. Je kunt de pakketbezorger bijvoorbeeld makkelijk laten weten dat hij het pakketje voor de deur neer kan zetten. Daarnaast geeft een videodeurbel een veilig gevoel. Je ziet immers altijd wat er voor je deur gebeurt. Toch moet je bij het installeren van zo’n deurbel ook rekening houden met de privacy van de buren en voorbijgangers. Je mag niet zomaar alles in beeld brengen.

Lees meer
De WOZ-waarde stijgt verder: wat betekent dit voor jou?
De WOZ-waarde stijgt verder: wat betekent dit voor jou?

De WOZ-beschikking valt in de eerste acht weken van het jaar op de mat. Het is een terugkerend onderwerp van gesprek. Is je huis wel op waarde geschat? Moet je bezwaar maken? En wat betekent het voor de belastingen die je dit jaar moet betalen? Dat zijn vragen waar veel mensen mee zitten.

Lees meer

Meer nieuws in je inbox?