Voorjaar voor je verzekeringen

Heb je al lentekriebels? Hoog tijd om je huis of tuin, maar zeker ook je verzekeringsmap eens een opfrisbeurt te geven. Velen zijn het overzicht volledig kwijt. Dubbel verzekerd? Onderverzekerd? Geen pakketkorting? Haal de bezem door je verzekeringsmap. Hoe?

apr 14, 2020

Veel mensen hebben hun financiële bescheiden goed ‘opgeborgen’ in verschillende mappen. Nieuwe stukken worden ongelezen toegevoegd. Maar let op: jaarlijks veranderen de regels, voorwaarden en toepassingen van verzekeringen. Zie maar eens je weg te vinden in dit doolhof. Het zijn misschien niet de meest interessante, maar wel erg belangrijke papieren als het erop aankomt.

Onderverzekerd

Ieder zijn vak. Als je dat wenst nemen we samen jouw verzekeringen en hypotheek onder de loep. Vallen sommige dekkingen niet onder meerdere verzekeringen? Misschien ben je wel over- of onderverzekerd? Niet zelden lopen verschillende verzekeringsproducten ook naast elkaar.

Prijs-kwaliteitverhouding

Nieuwe producten? Verbeterde polissen en dekkingen? Wij kennen de verzekeringsmarkt als geen ander. Je verzekeringen blijven aansluiten, mits je ons tijdig informeert over veranderingen in je (gezins)situatie. Door onze kennis en ervaring hebben je verzekeringen bovendien altijd de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Eén telefoontje

Krijg je te maken met schade dan hebben we aan een half woord al voldoende. Eén telefoontje naar ons kantoor en je weet of de schade is gedekt. Bovendien zetten wij direct de afhandeling van de schade in gang.

Korting

Weet je dat je een aantrekkelijke korting op de premie krijgt als je meerdere verzekeringen onderbrengt in één verzekeringspakket? Bovendien heb je een goed overzicht over al je verzekeringen.

Meer weten

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Zoals je weet: Eén telefoontje is voldoende

Ons laatste nieuws

Op vakantie? Zo voorkom je een inbraak
Op vakantie? Zo voorkom je een inbraak

De zomervakantie is om heerlijk te ontspannen. Na een jaar werken even relaxen en nieuwe dingen ontdekken in een andere omgeving. Maar helaas is de thuiskomst niet voor iedereen zo rustgevend. Sommige mensen komen terug in een overhoopgehaald huis waar de waardevolle spullen ontbreken. Dat wil je natuurlijk liever niet meemaken.

Lees meer
Nieuw systeem voor schadevrije jaren
Nieuw systeem voor schadevrije jaren

Het systeem waarin de schadevrije jaren worden bijgehouden is aan vervanging toe. Op dit moment sluipen er veel fouten in het proces en dat levert vervelende situaties op voor zowel verzekeraars als verzekerden. Daarom wordt er nu een nieuw systeem ontwikkeld.

Lees meer

Meer nieuws in je inbox?