Voorjaar voor je verzekeringen

Heb je al lentekriebels? Hoog tijd om je huis of tuin, maar zeker ook je verzekeringsmap eens een opfrisbeurt te geven. Velen zijn het overzicht volledig kwijt. Dubbel verzekerd? Onderverzekerd? Geen pakketkorting? Haal de bezem door je verzekeringsmap. Hoe?

apr 14, 2020

Veel mensen hebben hun financiële bescheiden goed ‘opgeborgen’ in verschillende mappen. Nieuwe stukken worden ongelezen toegevoegd. Maar let op: jaarlijks veranderen de regels, voorwaarden en toepassingen van verzekeringen. Zie maar eens je weg te vinden in dit doolhof. Het zijn misschien niet de meest interessante, maar wel erg belangrijke papieren als het erop aankomt.

Onderverzekerd

Ieder zijn vak. Als je dat wenst nemen we samen jouw verzekeringen en hypotheek onder de loep. Vallen sommige dekkingen niet onder meerdere verzekeringen? Misschien ben je wel over- of onderverzekerd? Niet zelden lopen verschillende verzekeringsproducten ook naast elkaar.

Prijs-kwaliteitverhouding

Nieuwe producten? Verbeterde polissen en dekkingen? Wij kennen de verzekeringsmarkt als geen ander. Je verzekeringen blijven aansluiten, mits je ons tijdig informeert over veranderingen in je (gezins)situatie. Door onze kennis en ervaring hebben je verzekeringen bovendien altijd de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Eén telefoontje

Krijg je te maken met schade dan hebben we aan een half woord al voldoende. Eén telefoontje naar ons kantoor en je weet of de schade is gedekt. Bovendien zetten wij direct de afhandeling van de schade in gang.

Korting

Weet je dat je een aantrekkelijke korting op de premie krijgt als je meerdere verzekeringen onderbrengt in één verzekeringspakket? Bovendien heb je een goed overzicht over al je verzekeringen.

Meer weten

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Zoals je weet: Eén telefoontje is voldoende

Ons laatste nieuws

Je tuin vergroenen? Daar is subsidie voor!
Je tuin vergroenen? Daar is subsidie voor!

Tegels eruit, groen erin. Dat is de nieuwe trend. We worden immers altijd vrolijk van een groene tuin met kleurrijke bloemen. Maar dat is niet het enige argument. Een groene tuin zorgt er ook voor dat we de gevolgen van klimaatverandering beter kunnen doorstaan.

Lees meer
Houd je leningen tegen het licht
Houd je leningen tegen het licht

Iedereen merkt de stijgende prijzen in de portemonnee. Bijna alles is immers duurder geworden, van stroom en gas tot eten en kleding. Door je financiën eens onder de loep te nemen, kun je misschien wat besparen. Zo houd je meer over voor de leuke dingen in het leven.

Lees meer

Meer nieuws in je inbox?