Vacature: 3 in 1 stage

Ben jij de stagiair die wij zoeken, Jij bepaalt welke richting je op gaat! Ben jij een enthousiaste, hardwerkende en gemotiveerde student, volg jij een opleiding op financieel of juridisch gebied en ben jij op zoek naar een stageplek? Zoek dan niet verder.

sep 18, 2020

Mijn Papierwerk heeft als missie om klanten te ontzorgen van hun financiële administratie en het inzichtelijk maken van belangrijke informatie. Dit gebeurt in samenwerking met Financieel Werk en Befinet.

Financieel werk is een financiële dienstverlener die adviseert en bemiddelt in financiële producten.

Befinet helpt particuliere en zakelijke klanten, juridisch en fiscaal. 

Deze samenwerking geeft jou de gelegenheid om kennis te maken met verschillende vraagstukken op fiscaal-, juridisch-, en financieel gebied. Hierdoor kan jij jouw persoonlijke interesses goed ontdekken! 

Je hebt een informele en relaxte werkomgeving met uitdagende en afwisselende werkzaamheden in een klein, maar erg hecht, professioneel en ondernemend team. Met plezier werken wij samen voor de beste kwaliteit in onze dienstverlening.  

Interesse? Stuur dan snel je CV naar info@mijnpapierwerk.nl en kom het ervaren! 

Meer weten over ons? Kijk dan op onze website www.financieelwerk.nl

 

Ons laatste nieuws

Belasting in box 3 in 2024
Belasting in box 3 in 2024

De belasting die je moet betalen over je vermogen in box 3 wordt vanaf 2023 op een andere manier berekend. Dat kan gevolgen hebben voor de voorlopige aanslag van 2024. We zitten namelijk in de overbruggingsjaren naar het nieuwe box-3-stelsel dat vanaf 2027 in moet gaan.

Lees meer
De videodeurbel en privacy; hoe zit dat?
De videodeurbel en privacy; hoe zit dat?

Een videodeurbel kan ontzettend handig zijn. Je kunt de pakketbezorger bijvoorbeeld makkelijk laten weten dat hij het pakketje voor de deur neer kan zetten. Daarnaast geeft een videodeurbel een veilig gevoel. Je ziet immers altijd wat er voor je deur gebeurt. Toch moet je bij het installeren van zo’n deurbel ook rekening houden met de privacy van de buren en voorbijgangers. Je mag niet zomaar alles in beeld brengen.

Lees meer
De WOZ-waarde stijgt verder: wat betekent dit voor jou?
De WOZ-waarde stijgt verder: wat betekent dit voor jou?

De WOZ-beschikking valt in de eerste acht weken van het jaar op de mat. Het is een terugkerend onderwerp van gesprek. Is je huis wel op waarde geschat? Moet je bezwaar maken? En wat betekent het voor de belastingen die je dit jaar moet betalen? Dat zijn vragen waar veel mensen mee zitten.

Lees meer

Meer nieuws in je inbox?