Vacature: 3 in 1 stage

Ben jij de stagiair die wij zoeken, Jij bepaalt welke richting je op gaat! Ben jij een enthousiaste, hardwerkende en gemotiveerde student, volg jij een opleiding op financieel of juridisch gebied en ben jij op zoek naar een stageplek? Zoek dan niet verder.

sep 18, 2020

Mijn Papierwerk heeft als missie om klanten te ontzorgen van hun financiële administratie en het inzichtelijk maken van belangrijke informatie. Dit gebeurt in samenwerking met Financieel Werk en Befinet.

Financieel werk is een financiële dienstverlener die adviseert en bemiddelt in financiële producten.

Befinet helpt particuliere en zakelijke klanten, juridisch en fiscaal. 

Deze samenwerking geeft jou de gelegenheid om kennis te maken met verschillende vraagstukken op fiscaal-, juridisch-, en financieel gebied. Hierdoor kan jij jouw persoonlijke interesses goed ontdekken! 

Je hebt een informele en relaxte werkomgeving met uitdagende en afwisselende werkzaamheden in een klein, maar erg hecht, professioneel en ondernemend team. Met plezier werken wij samen voor de beste kwaliteit in onze dienstverlening.  

Interesse? Stuur dan snel je CV naar info@mijnpapierwerk.nl en kom het ervaren! 

Meer weten over ons? Kijk dan op onze website www.financieelwerk.nl

 

Ons laatste nieuws

Je tuin vergroenen? Daar is subsidie voor!
Je tuin vergroenen? Daar is subsidie voor!

Tegels eruit, groen erin. Dat is de nieuwe trend. We worden immers altijd vrolijk van een groene tuin met kleurrijke bloemen. Maar dat is niet het enige argument. Een groene tuin zorgt er ook voor dat we de gevolgen van klimaatverandering beter kunnen doorstaan.

Lees meer
Houd je leningen tegen het licht
Houd je leningen tegen het licht

Iedereen merkt de stijgende prijzen in de portemonnee. Bijna alles is immers duurder geworden, van stroom en gas tot eten en kleding. Door je financiën eens onder de loep te nemen, kun je misschien wat besparen. Zo houd je meer over voor de leuke dingen in het leven.

Lees meer

Meer nieuws in je inbox?