Ook Lucas en Thomas voelen zich thuis bij Financieel Werk

Vorige week waren Lucas en Thomas, (een 2-ling van 8 maanden) bij mij op kantoor. Samen met Papa en Mama hebben zij een mooi nieuw huis gekocht met voldoende ruimte voor hen alle vier voor de komende jaren.

okt 24, 2022

Wij hebben van hun ouders de mooie en dankbare opdracht gekregen hen te ontzorgen bij alle financiële zaken, o.a. voor de aankoop van hun nieuwe huis, dus de hypotheek, en alle aanverwante adviezen voor verzekeringen, financiële planning, administratie, nalatenschap en natuurlijk de mooie toekomst van het gezin en deze 2 jonge heren.

Ons laatste nieuws

Op vakantie? Zo voorkom je een inbraak
Op vakantie? Zo voorkom je een inbraak

De zomervakantie is om heerlijk te ontspannen. Na een jaar werken even relaxen en nieuwe dingen ontdekken in een andere omgeving. Maar helaas is de thuiskomst niet voor iedereen zo rustgevend. Sommige mensen komen terug in een overhoopgehaald huis waar de waardevolle spullen ontbreken. Dat wil je natuurlijk liever niet meemaken.

Lees meer
Nieuw systeem voor schadevrije jaren
Nieuw systeem voor schadevrije jaren

Het systeem waarin de schadevrije jaren worden bijgehouden is aan vervanging toe. Op dit moment sluipen er veel fouten in het proces en dat levert vervelende situaties op voor zowel verzekeraars als verzekerden. Daarom wordt er nu een nieuw systeem ontwikkeld.

Lees meer

Meer nieuws in je inbox?