Ook Lucas en Thomas voelen zich thuis bij Financieel Werk

Vorige week waren Lucas en Thomas, (een 2-ling van 8 maanden) bij mij op kantoor. Samen met Papa en Mama hebben zij een mooi nieuw huis gekocht met voldoende ruimte voor hen alle vier voor de komende jaren.

okt 24, 2022

Wij hebben van hun ouders de mooie en dankbare opdracht gekregen hen te ontzorgen bij alle financiële zaken, o.a. voor de aankoop van hun nieuwe huis, dus de hypotheek, en alle aanverwante adviezen voor verzekeringen, financiële planning, administratie, nalatenschap en natuurlijk de mooie toekomst van het gezin en deze 2 jonge heren.

Ons laatste nieuws

Belasting in box 3 in 2024
Belasting in box 3 in 2024

De belasting die je moet betalen over je vermogen in box 3 wordt vanaf 2023 op een andere manier berekend. Dat kan gevolgen hebben voor de voorlopige aanslag van 2024. We zitten namelijk in de overbruggingsjaren naar het nieuwe box-3-stelsel dat vanaf 2027 in moet gaan.

Lees meer
De videodeurbel en privacy; hoe zit dat?
De videodeurbel en privacy; hoe zit dat?

Een videodeurbel kan ontzettend handig zijn. Je kunt de pakketbezorger bijvoorbeeld makkelijk laten weten dat hij het pakketje voor de deur neer kan zetten. Daarnaast geeft een videodeurbel een veilig gevoel. Je ziet immers altijd wat er voor je deur gebeurt. Toch moet je bij het installeren van zo’n deurbel ook rekening houden met de privacy van de buren en voorbijgangers. Je mag niet zomaar alles in beeld brengen.

Lees meer
De WOZ-waarde stijgt verder: wat betekent dit voor jou?
De WOZ-waarde stijgt verder: wat betekent dit voor jou?

De WOZ-beschikking valt in de eerste acht weken van het jaar op de mat. Het is een terugkerend onderwerp van gesprek. Is je huis wel op waarde geschat? Moet je bezwaar maken? En wat betekent het voor de belastingen die je dit jaar moet betalen? Dat zijn vragen waar veel mensen mee zitten.

Lees meer

Meer nieuws in je inbox?