Maak kennis met Aniek Leeijen

apr 14, 2022

Mijn naam ik Aniek Leeijen, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vriend in Uden. Ik heb verschillende functies op het gebied van hypotheken binnen de Rabobank en bij een serviceprovider uitgevoerd en ben per 14 maart bij Financieel Werk gestart als Financieel Hypothecair Adviseur. Net als Jan, ben ik Erkend Hypothecair planner.

De leergang Hypothecair Planner heb ik gevolgd omdat ik het belangrijk vind om mijn klanten juist te adviseren en informeren. Het afsluiten van een hypotheek doen mijn klanten niet dagelijks en ze mogen van mij verwachten dat ik van belangrijke ontwikkelingen op de hoogte ben. Ik vind het ontzettend leuk om klanten te helpen en ontzorgen in het financieringstraject. Ik haal inspiratie uit het zijn van echte toegevoegde waarde en waardeer het als klanten dit opmerken.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten bij Happy Bodies in Uden om lekker mijn hoofd leeg te maken en in beweging te zijn. Dat is ook wel belangrijk in verband met ons zittende beroep. Daarnaast geniet ik ervan om een hapje en een drankje te doen met vrienden en familie.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Ons laatste nieuws

Belasting in box 3 in 2024
Belasting in box 3 in 2024

De belasting die je moet betalen over je vermogen in box 3 wordt vanaf 2023 op een andere manier berekend. Dat kan gevolgen hebben voor de voorlopige aanslag van 2024. We zitten namelijk in de overbruggingsjaren naar het nieuwe box-3-stelsel dat vanaf 2027 in moet gaan.

Lees meer
De videodeurbel en privacy; hoe zit dat?
De videodeurbel en privacy; hoe zit dat?

Een videodeurbel kan ontzettend handig zijn. Je kunt de pakketbezorger bijvoorbeeld makkelijk laten weten dat hij het pakketje voor de deur neer kan zetten. Daarnaast geeft een videodeurbel een veilig gevoel. Je ziet immers altijd wat er voor je deur gebeurt. Toch moet je bij het installeren van zo’n deurbel ook rekening houden met de privacy van de buren en voorbijgangers. Je mag niet zomaar alles in beeld brengen.

Lees meer
De WOZ-waarde stijgt verder: wat betekent dit voor jou?
De WOZ-waarde stijgt verder: wat betekent dit voor jou?

De WOZ-beschikking valt in de eerste acht weken van het jaar op de mat. Het is een terugkerend onderwerp van gesprek. Is je huis wel op waarde geschat? Moet je bezwaar maken? En wat betekent het voor de belastingen die je dit jaar moet betalen? Dat zijn vragen waar veel mensen mee zitten.

Lees meer

Meer nieuws in je inbox?