Maak kennis met Aniek Leeijen

apr 14, 2022

Mijn naam ik Aniek Leeijen, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vriend in Uden. Ik heb verschillende functies op het gebied van hypotheken binnen de Rabobank en bij een serviceprovider uitgevoerd en ben per 14 maart bij Financieel Werk gestart als Financieel Hypothecair Adviseur. Net als Jan, ben ik Erkend Hypothecair planner.

De leergang Hypothecair Planner heb ik gevolgd omdat ik het belangrijk vind om mijn klanten juist te adviseren en informeren. Het afsluiten van een hypotheek doen mijn klanten niet dagelijks en ze mogen van mij verwachten dat ik van belangrijke ontwikkelingen op de hoogte ben. Ik vind het ontzettend leuk om klanten te helpen en ontzorgen in het financieringstraject. Ik haal inspiratie uit het zijn van echte toegevoegde waarde en waardeer het als klanten dit opmerken.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten bij Happy Bodies in Uden om lekker mijn hoofd leeg te maken en in beweging te zijn. Dat is ook wel belangrijk in verband met ons zittende beroep. Daarnaast geniet ik ervan om een hapje en een drankje te doen met vrienden en familie.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Ons laatste nieuws

Op vakantie? Zo voorkom je een inbraak
Op vakantie? Zo voorkom je een inbraak

De zomervakantie is om heerlijk te ontspannen. Na een jaar werken even relaxen en nieuwe dingen ontdekken in een andere omgeving. Maar helaas is de thuiskomst niet voor iedereen zo rustgevend. Sommige mensen komen terug in een overhoopgehaald huis waar de waardevolle spullen ontbreken. Dat wil je natuurlijk liever niet meemaken.

Lees meer
Nieuw systeem voor schadevrije jaren
Nieuw systeem voor schadevrije jaren

Het systeem waarin de schadevrije jaren worden bijgehouden is aan vervanging toe. Op dit moment sluipen er veel fouten in het proces en dat levert vervelende situaties op voor zowel verzekeraars als verzekerden. Daarom wordt er nu een nieuw systeem ontwikkeld.

Lees meer

Meer nieuws in je inbox?