500 km op de pedalen voor het Ronald McDonald Kinderfonds!

Sponsor Jan tijdens de HomeRide op 29 juni! Jan fietst in teamverband binnen 24 uur 500 kilometer onafgebroken dwars door Nederland om donaties op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

mei 14, 2024

Sponsor je mee? Het kan heel gemakkelijk online

Sponsoren van Jan kan heel gemakkelijk online via deze link. En vanzelfsprekend wordt iedere donatie – klein of groot – zeer gewaardeerd 🙏🏼

Ronald McDonald ligt ons na aan het hart

Ondanks dat wij ons vaker inzetten voor het goede doel, liggen de Ronald McDonald huizen ons zeer na aan het hart. We hebben zelf – gedurende een turbulente periode van ernstige ziekte en acute opname van onze zoon Bart Jan in het UMC-Groningen – mogen verblijven in het Ronald McDonald huis aldaar. Op die manier konden we terwijl hij ver van huis de beste zorg kreeg, toch dichtbij onze zoon zijn. In dat soort situaties is het onmisbaar en een welkome steun voor iedere ouder.

20 jaar Financieel Werk, 20 Ronald McDonald Knuffelkonijnen cadeau!

Omdat Financieel Werk 20 jaar bestaat, hebben we besloten om – samen met jullie hulp – het Ronald McDonald Kinderfonds te trakteren op onze steun. Maar we willen onze trouwe klanten en sponsoren natuurlijk ook wat meegeven. Daarom krijgen de eerste 20 sponsors met een donatie van €50,- of meer een Ronald McDonald Knuffelkonijn cadeau!

Start HomeRide 2024

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

500 km langs verschillende Ronald McDonald Huizen

De 500 km lange route dwars door Nederland loopt langs verschillende Ronald McDonald Huizen. Wil je meer weten over de route, of wil je ons komen aanmoedigen? Bekijk dan hier de gehele route en alle etappes van de HomeRide!

Ons laatste nieuws

Je tuin vergroenen? Daar is subsidie voor!
Je tuin vergroenen? Daar is subsidie voor!

Tegels eruit, groen erin. Dat is de nieuwe trend. We worden immers altijd vrolijk van een groene tuin met kleurrijke bloemen. Maar dat is niet het enige argument. Een groene tuin zorgt er ook voor dat we de gevolgen van klimaatverandering beter kunnen doorstaan.

Lees meer
Houd je leningen tegen het licht
Houd je leningen tegen het licht

Iedereen merkt de stijgende prijzen in de portemonnee. Bijna alles is immers duurder geworden, van stroom en gas tot eten en kleding. Door je financiën eens onder de loep te nemen, kun je misschien wat besparen. Zo houd je meer over voor de leuke dingen in het leven.

Lees meer

Meer nieuws in je inbox?