100% onafhankelijk

persoonlijk & op maat

erkend & gecertificeerd adviseur

Alles geregeld voor één vast maandbedrag

Met ‘Mijn Papierwerk’ nemen we je hele financiële huishouding uit handen op fiscaal, verzekerings én juridisch gebied. Alles geregeld voor één vast maandbedrag zodat jij de financiële rust krijgt om te doen waar je goed in bent.

Ons team zorgt voor financiële rust

Financiële rust met Mijn Papierwerk

Ondanks dat we in een fijn land wonen, kan het ook best lastig zijn om up-to-date te blijven over alle financiële of fiscale regeltjes en veranderingen. Hoe zit het met je pensioen of hoe heb je het geregeld voor je nabestaanden? En hoe staat het met je hypotheek en alle risico’s die je hebt verzekerd?

Herken je je hierin? Dan is ‘Mijn Papierwerk’ zeker iets voor jou. Je regelt alles wat je met je financiële huishouding en toekomst te maken heeft voor één vast maandbedrag. Onze ervaring is dat de kosten van het abonnement vaak door onze tips en adviezen ook weer heel snel worden terugverdiend.

In het kort hoe het werkt:

Verzamelen

Ons ‘Mijn Papierwerk’ team verzamelt al je belangrijke en financiële documenten.

Sorteren

Zij sorteren alle input en kijken ook wat er wel en niet bewaard dient te worden.

Ordenen

We ordenen alles in je eigen map en kunnen op basis van alle documenten snel een duidelijk overzicht maken van de huidige stand van zaken.

Analyse & bijsturen

Nu het geordend is, geeft het ons ook de mogelijkheid om te zien of er eventuele risico’s, manco’s of mogelijke besparingen zijn.

Aangifte

Nu we alle informatie keurig op een rij hebben, zijn wij ook in staat om de belastingaangifte jaarlijks op een soepele en juiste manier te verzorgen.

Ons team van specialisten

Alle werkzaamheden en beoordelingen worden gedaan door een team van deskundigen waaronder verzekeringsspecialisten, accountant, fiscalist, hypotheekspecialist, erkend financieel adviseur, onze Register Executeur en indien nodig de notaris. Kortom een zeer deskundig team zorgt voor financiële RUST!

In een jaarlijks gesprek worden dan alle onderdelen persoonlijk samen doorgenomen en waar nodig kan dan tijdig actie ondernomen worden.

Volledig gecertificeerd en up-to-date

Je kunt je voorstellen dat niet iedereen zomaar financiëel of hypothecair advies mag geven. Het zijn belangrijke en impactvolle zaken die in Nederlang gelukkig goed gecontroleerd en regelmatig getoetst worden. Het houdt ons als adviseurs scherp en we zijn altijd up-to-date over alle nieuwe of veranderende ontwikkelingen. Financieel Werk is zowel Erkend Hypothecair planner als Erkend Financieel adviseur.

Wat onze cliënten van ons vinden