100% onafhankelijk

persoonlijk & op maat

erkend & gecertificeerd adviseur

Altijd verzekerd van onafhankelijk en
up-to-date advies

Gelukkig kan in Nederland niet iedereen zomaar hypothecair of financieel advies geven. We zijn gebonden aan belangrijke regels en doorlopende studie om volledig op de hoogte te zijn van de meest recente regels en afspraken.

Daarom is het erg belangrijk dat jouw adviseur onafhankelijk, erkend en gecertificeerd is. Want de financiële wereld is continu in beweging en onze klanten moeten er van op aan kunnen dat ze professioneel en gedegen advies krijgen voor de korte én lange termijn.

100% onafhankelijk, erkend en gecertificeerd

De Erkened Hypothecair Planner

Nederland telt meer dan 20.000 hypotheekadviseurs. Slechts 1200 adviseurs mogen zich ook Erkend Hypothecair Planner noemen. Ze staan geregistreerd in het register en voldoen aan de strengste eisen die we nastreven in ons land. Naast dat ze de EHP HBO-opleiding hebben afgerond, beschikken ze over lange ervaring en deskundigheid in het geven van advies rondom hypotheken en de risico’s die hypotheek-producten met zich meebrengen. De expertise wordt actueel gehouden door het jaarlijks verplicht volgen van opleidingen en trainingen.

Bij Financieel Werk zijn we er trots op dat we al jaren lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Het helpt en stimuleert ons de kwaliteit van ons advies het hoogste niveau te houden, voor jou.

Meer over NVHP 

De Erkend Financieel Adviseur

Het ‘Erkend Financieel Adviseur’ keurmerk wordt uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting die is opgericht om de vakbekwaamheid van adviseurs op het hoogste niveau te houden. Alle Erkend Adviseurs zijn ervaren, in het bezit van de wettelijk geldende diploma’s en volgen jaarlijks verplicte SEH-opleidingen om up-to-date te blijven.

Als Erkend Financieel Adviseur kunnen wij onze klanten breed adviseren over alle financiële aspecten die zakelijk of privé voorbijkomen in een mensenleven. Altijd deskundig, altijd op maat.

Meer over SEH 

Wat onze cliënten van ons vinden